Siste nytt.

Hei!

Her følger litt nyttig informasjon til dere som er påmeldt!

Kort status:
Messa avholdes som planlagt tirsdag 12. februar.

Vi har per i dag ca. 70 påmeldte bedrifter slik at messehallen blir full!
I løpet av dagen forventer vi at ca. 1500 besøkende kommer innom.

Praktisk informasjon:
Rigging av stand kan gjøres enten mandag 11. februar fra kl. 13:00 – 20:00 (dersom du må rigge etter dette må du kontakte Hendrikus Hart tlf. 40552428 / hendrikus.t.a.hart@nav.no for å avtale nærmere). OBS! Dersom dere planlegger å ha med bil/annet kjøretøy er det viktig at dere gir oss beskjed om dette i løpet av denne uken. Dette slik at vi i samarbeid med hotellet kan legge en plan for hvordan denne kan kjøres inn i hallen. Det bes da om at bilen ikke har piggdekk.
Rigging tirsdag 12. februar før messen fra 06:00 – 08:30. Stand skal være ferdig kl. 08:30.

Sundvolden Hotel tilbyr utstillere gratis frokost på morgenen. Dere må være ferdig med dette før 08:30. Ber om at dere som ønsker dette tilbudet gir beskjed til undertegnede innen utgangen av fredag 8. februar.
Lunsj på messedagen: Det kan kjøpes lunsjbonger på salgsbod/stand 82, disse koster 195,- per person. Det kan også kjøpes bonger i resepsjonen. Det er viktig at standen er bemannet hele dagen i og med at elevene kommer kontinuerlig utover dagen.
For de som står på sin stand alene kan det også bestilles bagetter. Dette gjøres til undertegnede innen utgangen av fredag 8. februar. Bagettene koster kr 59,- per stykk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *